kekasih

Wednesday, March 21, 2012

#Birthday Boy



.


Haritu birthday kekasih hati 
sempat lah buat something untuk dia .
hehe .
saja buat kenangan untuk dia 
so 
Happy Birthday Kekasih Hati
19/03/2012



(nak tgk video ni . stop kan lagu kat bawah tu okay . thank you )

video

*dia cakap kita sweet buat video ni untuk dia . haha . simple je pun *



I know i'm nothing special but i just wanna let you know ,
that i can love you more than other girl could .


Erin



Sunday, March 11, 2012

aku lemah

ya . aku lemah . lemah dengan kritikan kamu semua . lemah berada di tempat di mana aku berada . di mana aku tak mampu menjelaskan kata hati ini . dimana aku tak mampu membuktikan aku tidak bersalah . dimana aku tak mampu puaskan hati mereka diluar sana . teruskan mengherdik aku . teruskan meletakkan salah itu dibahu aku . ya aku sangat terbiasa dengan itu semua . aku juga sangat terbiasa apabila mereka hanya mendengar sebelah pihak . SANGAT TERBIASA

aku hanya manusia biasa yang tak pernah faham dengan perasaan sendiri . yang tidak sempurna dimata kalian . tapi kata kan pada aku apa harus aku buat untuk aku puaskan hati kalian . teruskan mengherdik aku tanpa kau tau cerita sebenar . satu hari nanti kau mesti senyap memerhati aku dari jauh bukan . maaf jika aku pernah menyakitkan hati kau . maaf jika aku mempermainkan kau . maaf jika kau merasakan aku mengambil hak kau . maaf jika aku melukakan hati kau yang sangat terguris . sesungguhnya aku hanya insan biasa . yang sering kali berusaha memperbaiki diri . izinkan aku membina hidup baru dengan tenang . 

sesungguhnya aku tak mampu menghadapi ini semua sorang diri . aku tak kuat menghadapi kritikan daripada kau dan kau . tp aku punya sahabat dan kekasih hati yang selalu berada di pihak aku . terima kasih cinta terima kasih sahabat . kau buat aku kuat dan tersenyum dengan tingkah mereka .


halalkan apa pernah kau beri kepada aku . 
ikhlas kan la semua yang pernah kau curahkan . 
maafkan aku kerana menghancurkan harapan kita .
izinkan aku bahagia . 
selamat tinggal kisah silam .
terima kasih untuk segala nya .
ak tak akan melupakan kau untuk selamanya 
itu janji aku 

----------------------------------------------------------
berhentilah mengherdik aku
berhentilah memikirkan aku merampas hak kau
ingin rasa nya aku berdepan dengan kau
aku pnya niat ikhlas terhadap dia
jika bukan dgn aku untuk akhir nya
cukuplah dia berubah untuk masa hadapan nya 
doa kan aku . kerana aku ikhlas 
maafkan aku jika aku punca . sesungguhnya tidak pernah aku ketahui 
berbahagialah kau dengan pilihan hati 

Wednesday, March 7, 2012

#Wishlist


Saya nak sambung degree . if ada rezeki . semoga rezeki itu ada

 
I need transport . seriously


Dari dulu nak beli . hope one day terlaksana










Nak tukar handphone . Samsung or BB torch ni .


Saya taktau kenapa . saya teringin nak berubah . iaitu bertudung . wish me friends


Married 




semoga wishlist terlaksan satu hari nanti . even cepat tau lambat . wish me luck pretty and handsome :)


Sunday, March 4, 2012

keliru

kadang-kadang aku keliru dengan perasaan sendiri . bukan kadang2 tapi selalu . dr dulu smpai sekarang ia ada dalam diri aku . yes itu kelemahan diri aku . i dont know why . aku keliru betul ke dengan pilihan aku yang sekarang . aku keliru ada kah keputusan aku tepat . adakah aku telah kehilangan something yang aku tak pernah sedar . takde sape boleh bgtau aku mana yang betul atau mana yang salah . atau aku tau ia bukan keputusan yang betul but aku da decide nak jugak . atau aku buat-2 buta pasal semua ini . omaigadddd rin . ketuk sikit kepala kau tu . whats happen to you .

now aku keliru dengan pilihan hati aku . dia ke jodoh ku ? kenapa aku terima dia ? kenapa dia bukan orang lain ? kalau aku nak keliru macam ni . sampai bila bila pun aku takde jawapan . but honestly im falling in love with him . and akhir akhir ni aku siap bgtau dia . if aku kena tipu and dipermainkan . im a stupid girl . banyak sgt persoalan yang ada dalam fikiran ni . sumpahh serabut aku .

perasaan keliru please pergi jauh-2 . aku tak larat nak bawak kau seumur hidup aku . aku tak kuat . aku tak mampu . Tuhan , berikan lah aku petunjuk . jika dia jodohku . maka kau rapatkan lah hubungan ni . jika bukan dia jodohku beri lah aku petunjuk .

Thursday, March 1, 2012

Awak


Awak .

saya jatuh cinta . jatuh cinta pada awak yang tak jemu-2 buat saya tersenyum . buat saya rasa indah . buat saya makin jatuh dan terjatuh dalam cinta awak .  terima kasih kerana memilih saya menjadi kekasih hati awak . meskipun dulu awak adalah tempat saya bergaduh. pelik kan cinta . orang yang dulu kita gaduh sekarang jadi orang yang paling kita sayang . sebab itu lah ia dinamakan cinta itu buta.

saya tidak kisah siapa awak dan bagaimana kisah silam awak . saya tidak kisah bagaimana mereka diluar sana mengata dan menceritakan tentang awk pada saya . kerana saya sudah membuka peluang selebar dan seluasnya nya untuk awak berubah . tidak perlulah berubah kerana saya . tetapi untuk kebaikan diri awak .
saya terima baik buruk diri awak . sy terima segala kekurangan awak kerana saya juga hanya perempuan biasa . tidak miliki apa yang istimewa .

Awak ,

saya selalu berpesan pada awak . jika saya bukan yang terbaik jika bukan saya jodoh awak . saya izinkan awak mencari yang lebih baik dari diri saya . tetapi awak membalas dengan : jodoh itu sentiasa ada syg . buat apa nak cari yang lebih baik . semua orang sama je . lebih baik kita buat yang terbaik untuk hubungan kita . itu lebih baik . saya terharu . sangat terharu . and saya selalu membalas kata-kata awak dengan : i'm try be the best for you :') . and you say thank you sayang . how sweet you are .
setiap senyuman yang terukir adalah kerana awak . awak tahu bagaimana mahu menceriakan saya . awk tahu bagaimana membuat saya terharu kerana kemanisan cinta awak  . ya ! saya memang gila . saya gila kerana saya telah jatuh cinta pada orang yang tidak saya sangka kan . :)



Cinta

Izinkan aku meminjam bahu kau
 disaat aku kesedihan 
izinkan awak meminjam raut wajah kau 
dikala aku kerinduan
Izinkan aku meminjam gengaman tangan kau
disaat aku perlukan kekuatan 
Izinkan aku meminjam hati kau 
untuk aku menyatukan hatiku dan hati kau
 izinkan nama ini berada didalam setiap nafas kau. 
izinkan diri ini muncul disetiap saat hidup kau . 
izinkan diri ini bertahta dihati kau .
 terima lah kekurangan diri ku
dan bantu lah sakumelengkapi segala ketidak sempurnaan pada diri ini 


Terima kasih cinta

dikala mataku terbuka dipagi hari
kau mengirimkan kata-kata
yang mampu membuat hariku penuh dengan sejuta kemanisan
Terima kasih kerana
selalu mengatakan kau sayang padaku
meskipun ia cuma kata-kata
Terima kasih juga
telah membisikan kata rindu
meskipun aku dihadapan kau

Kekasih
aku telah jatuh cinta
telah aku berikan hati ini
jaga lah sebaik mungkin 
pulangkan kembali jika kau tidak mampu menjaga nya lagi