kekasih

Tuesday, February 7, 2012

Sains sukan always in my heart . forever !

hye .
 tengah tunggu someone . tapi ntah mana tak muncul-2 . okay abaikan . harini aku nak crite pasal classmates masa zaman sekolah dulu . class sains sukan yang super degil and super takde wawasan dulu . skrg da berwawasan and berjaya . eh berjaya ke ? hope u'll berjaya lah . haritu ada reunion class . second reunion act . so aku antara yang ter-excited . mana tak excited kan . jumpa kawan lama kan . so kitaorang decide buat makan-makan je . okay apa . kau ada ? --'
tak ramai yang dapat join . al-maklum lah . da ada laki da ada anak so faham-2 jela . hihi .

malas nak cerita panjang . hello sains sukan . korang tak pernah aku lupa . dari dulu kini dan selama nya .
lebiuuuuu <3


taraaaaa . ce carik mana aku . hahahaha . kalau dapat carik . nak bagi kiss free . hahaha . da jumpa bgtau tau . hehehe .



 tema 
perempuan : purple
lelaki : putih 





muka bini orang excited nak makan . cc : farani nawawi . syamirul control kacak . errr




Dari kiri : Azira , Rohaida , Azie , Azza and Shahliza . semua belum kawin lagi . hehe .
*Sesuka je promote anak orang kan ;p




tengok aku ? tengok-2 . so excited kan ? hehehe . haruslahh . syamirul , asal muka ketehek camtu ? 



bini da empat dah syamirul ni . haha . 




okayy semua ambik gamba . cepat-2 gjul nak balik . gamat nya lah time ni . tengok lah aku . nak jugak ambik gamba duduk . tak ubah-2 dr zaman sekolah . hehe . *terkantoi kan . 
ini je bebudak yang mampu hadir . much love :)


okay itu je mampu aku story . malas nak taip panjang-2 . and post gamba bebanyak . 



P/s : hye classmate , 

  • ingat tak korang masa kita satu class tak buat kerja add math and shaliza je sorang buat . then cikgu fauzi tanak ajar kita and bwak shahliza je sorang g bilik guru ajar dia sorang je . haha . super nakal 
  • ingat tak kita ada baju class yang colour hijau yang orang akan ramai nampak kita kt tengah padang urus kan sukan . super hot kan kita ? haha
  • ingat tak even kita budak class sains . kita sangat lah degil and tanak dengar kata . hahaha .
  • ingat tak korang kepada mama kesayangan syamirul yang ajar kita sejarah tu . super garang . kena jalan itik sebab tak dapat jawab soalan . and kau syamirul tersenyum sinis mentertawakan kami . kejam
  • ingat tak korang dekat cikgu bio kita . salah satu cikgu yang percaya pada kita yang sanggup berkorban untuk kita and percaya kelebihan dan kepercayaan kita ? aku rindu kan kebaikan dia .
  • ingat tak korang aku selalu bawak kekasih hati zaman sekolah dating dalam kelas . haha .* takde kena mgena .
  • ingat tak korang pada ashok . hero tamil kita yang selalu selamat kan kita dari sportchek . haha . 
  • ingat tak korang pada kelas yang bising and tak pernah senyap . sumpah aku rindu .
  • ingat tak korang pada aku , yanie fiza and kelly yang super comel ni yang selalu gamat kan kelas kita . hahahahah .*perasan 
  • ingat tak class kita ada tv . tak semua class ada tv . untung kan dapat jadi budak sains . hehe 
  • kalau nak suruh aku list kenangan kita memang tak kan pernah abes . tapi serious aku rindu kenangan kita . gelak tawa gaduh bertikam lidah semua itu adalah pengalaman dan kenangan yang tidak mampu dibeli and ditukar ganti . 




semoga kalian berjaya sains sukan 
you'll always in my heart 
:)


Erins 











4 comments:

Anonymous said...

ingat tk korang . kite kena lari keliling sekolah muka masing-II sememeh nyong je tu pasal kelas sanis sukan lambat bangun masuk kelas . kelas sukan lembap katanya . brape round kena lari sbb pengetua tk puas hati , HEHEHE . sweeett

Fisha Adura said...

seronok nyer pat jumpe kwn2 lama.huhuhu

farhanfirdaus said...

yup ! aku ingt mende tu..
pengetua kite yg cam benggali jual susu tu .. hahaha

farhanfirdaus said...

hahaha .. aku ingt mende tu ..
time tu pengetua kite yg mcm benggali jual susu tu kan.. siot jek