kekasih

Tuesday, August 16, 2011

Kita Cemburu



Assalammualaikum .
tadi kita baca blog kawan-kawan kita . takpun . baca blog siapa-siapa yang kita suka .
and tiba-tiba kita terjumpa dua blog yang menarik hati untuk di baca.
dua-dua blog cerita pasal kekasih hati dorang .
huwaaaa . sangat jealous . sebab dorang ada boyprend nak msg-msg .
dorang ada boyprend nak bermanja-manja 
dorang ada boyprend nak mengadu 
dorang ada semua lah 
-,-'

kita ? kita cuma ada blackberry je . untuk teman kita .
asyik-asyik mhadap twitter . bosan tauk !
tapi kita sayang Baby B (*blackberry ) kita tau .
dia yang teman kita mana kita pergi .
kalau kita sedih . kita tulis something dalam tu . *alamak kantoi da
kita bangun tidur . first kita cari adalah Baby B kita .
nak tidur pun . Baby B tidur dengan kita . hihihihi .
 Baby B kita lah segalanya buat kita . 
Dia lah boyprend baru kita :)

pastu kan . bila kita baca entry dorang . kita ingat kekasih hati lama kita .
ada sesetengah entry dorang . sama dengan kisah kita dengan kekasih hati lama kita . kehkehkeh .
kita jealous . ke kita rindu ? eh tak lahh . kita cuma teringat jewww . 
Takpe lah . kita cuma cemburu jeww . kita selalu doa kan kawan-kawan kita bahagia dengan boyprend dia .
kita tanak cari boyprend buat masa ni .
kita nak single . supaya kita tak lagi sakit kan hati boyprend bila kita ada boyprend nnti .
awak semua tak rasa saya poyo ke type gedik-gedik macam ni .
hehe. okay lahh . 


"Tuhan kirim kan lah aku kekasih yang baik hati , yang mencintai aku apa ada nya"

"kalau hadirnya cinta , sekadar untuk mngecewakan . lebih baik ia tidak pernah hadir "

aceceh . sempat kan kita .

kbai 

Erins 




2 comments:

SyuE said...

chill erin! ;) bak tajuk previous post erin, 'tak mati kalau single'! hehe.

Erins said...

syue : hehe . saja je teringat :)